Rohkema info nägemiseks:

Martin Linnupõld

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jäätmevedu, Jäätmekäitlus, Dokumentide hävitamine, üld- ja koduteenused

KTML OÜ tegevusaruanne 2023

Müügitulu, kasum KTML OÜ aruandeaasta müügitulu oli 245 899 eurot ja kasum 161 489 eurot. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Plaanitakse arendada müügitegevust ja suurendada müügikäivet. Ettevõte jätkab masinaehituse ja jäätmekäitlusseadmete ehituse, planeerimise ja hoolduse valdkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

WASTEDIRECT OÜ tegevusaruanne 2023

Wastedirect OÜ loodi 11.juunil 2018.a eesmärgiga lahendada aastaid kestnud vanarehvide käitlemise probleem Eestis. Äriühingu eesmärgiks oli 2023 aastal oli are
ssb.ee
Wastedirect OÜ loodi 11.juunil 2018.a eesmärgiga lahendada aastaid kestnud vanarehvide käitlemise probleem Eestis. Äriühingu eesmärgiks oli 2023 aastal oli arendada alustatud tegevust edasi ja soetada kaasaegsem press.Antud eesmärk sai täidetud. 2024.a aasta eesmärgiks on koostöös partneritega suurendada käideldavaid koguseid. Partneritel on valmisolek suuremate koguste käitlemiseks ja taaskasutusse suunamiseks olemas. Äriühing ei ole andnud garantiisid ja võtnud potentsiaalseid kohustusi. Juhatuse liikmetele pole ette nähtud juhatuse liikmelisuse lõppedes hüvitisi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.