Rohkema info nägemiseks:

Sergei Mitin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

AUTOKEY OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ AUTO KEY SERVICE asutati 2006.aastal. Põhitegevusala - autolukude avamine, vahetamine, paigaldamine, parandamine, võtmete tootmine (EMTAK 45201). Asutaja on OÜ Lukuabimeister. Üldine majanduse langus aruandeaastal tõi endaga kaasa ka meie ettevõtte finantsnäitajate halvenemist. 2022-l aastal põhitegevust ei olnud. Töötajat arv aruandeperioodil ei olnud. Aruandeperioodil ei arvestanud palka. Väljamakseid juhatuse ja nõukogu liikmetele ei tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

LUKUABI GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lukuabi Grupp asutati 29.03.2007.aastal. Asutaja on OÜ Lukuabimeister. Põhitegevusala – ukselukkusüsteemide avamine, vahetamine, paigaldamine (EMTAK 80201)
ssb.ee
OÜ Lukuabi Grupp asutati 29.03.2007.aastal. Asutaja on OÜ Lukuabimeister. Põhitegevusala – ukselukkusüsteemide avamine, vahetamine, paigaldamine (EMTAK 80201). OÜ Lukuabi Grupp põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on on teenuste täiustamise laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Käive 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 159 842 eurot. Personal Aruandeperioodil arvestati palkakeks kokku 55 748 eur. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 3 töötajad. Väljamakseid juhatuse ja nõukogu liikmetele ei tehtud. Eesmärgid järgmiseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.