Rohkema info nägemiseks:

Aivar Brock

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ZAP CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2023

Zap Capital OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on investeerimine ja laenude andmine. 2024. aastal jätkab ettevõte samas tegevusvaldkonnas. Aaastaaruande koostamisperioodil olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmise majandusaasta tulemusi, ei toimunud. Juhatuse liikmetele eraldi tasu juhatuse liikme ülesannete täitmise eest ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PINETA OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte tegutseb valdusfirmana ja jätkab samal tegevusalal. Ettevõtte müügituluna on arvestatud intress. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei ole makstud
ssb.ee
Ettevõte tegutseb valdusfirmana ja jätkab samal tegevusalal. Ettevõtte müügituluna on arvestatud intress. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei ole makstud. Ettevõttel ei ole töötajaid ja töötasu pole makstud. Vajalikud teenused on ostetud sisse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.