Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Gutmann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Maidla tootmistsehh jms teenused, tooted, konsultatsioonid

NORDEGO KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks aruandeaastal oli konsultatsiooniteenuse osutamine. Tulu teeniti ka kinnisvara üürile andmisest.

Dropdown

kõik artiklid

MEDICREDIT OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Medicredit OÜ on ainulaadne finantseerimisettevõte Põhjamaades ja Baltikumis, mis väljastab ainult meditsiiniprotseduuride teostamiseks mõeldud si
ssb.ee
Sissejuhatus Medicredit OÜ on ainulaadne finantseerimisettevõte Põhjamaades ja Baltikumis, mis väljastab ainult meditsiiniprotseduuride teostamiseks mõeldud sihtotstarbelist laenu. Medicredit OÜ abil saab finantseerida ootamatuid ja kiireloomulisi arstivisiite, pöörduda tasulise eriarsti poole kui tavajärjekord on lubamatult pikk ning lubada endale protseduure, mida Eesti Haigekassa ei rahasta. Lisaks abistame ka lemmiklooma ravikulude tasumisel. Medicredit OÜ-lt laenu taotlemine on kiire, mugav ja konfidentsiaalne. 2022 aasta oli Medicredit OÜ-le edukas, saime rohkelt uusi kliente.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.