Rohkema info nägemiseks:

Mart Mägar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Mootorsõidukite hooldus ja remont jms teenused, tooted, konsultatsioonid

JÕHVI MOTOKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Jõhvi Motoklubi tegeleb motospordi arendamise, propageerimise, harrastamise ja motovõistluste organiseerimisega. Meie liikmed osalevad vabariiklikel ja rahvusvahelistel motospordivõistlustel saavutades auhinnalisi kohti. MTÜ juhatusele majandusaasta jooksul antud tegevuse eest tasu ei makstud ega võimaldatud muid rahalisi ja mitterahalisi soodustusi.

Dropdown

kõik artiklid

L.M.SERVIS OÜ tegevusaruanne 2022

L.M.Servis OÜ põhitegevuseks on diiseltoitesüsteemide hooldus ning remont. Samuti sõiduautode ,pakiautode ,veoautode hooldus ja remont. Paremaks töö läbiviimi
ssb.ee
L.M.Servis OÜ põhitegevuseks on diiseltoitesüsteemide hooldus ning remont. Samuti sõiduautode ,pakiautode ,veoautode hooldus ja remont. Paremaks töö läbiviimiseks sai soetatud tööriistu ja abivahendeid ning olemasolevaid remonditud. Uuendatud hoone küttesüsteem. Firmas töötas põhitöökohaga 6 töölist. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele töötasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.