Rohkema info nägemiseks:

Einar Helmik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

SOLARSTORM OÜ tegevusaruanne 2022

Solarstorm OÜ on Eesti erakapitalil loodud ettevõte. Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvaraalane tegevus. 2022.a. aruandeaastal ei kasutatud palgalist tööjõudu. Juhatuse tööd aruandeaastal ei tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

KAPITALI GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ KAPITALI GRUPP tegeleb põhiliselt kinnisvara vahendamisega. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli OÜ Kapital Grupp müügitulu 46 tuhat eurot.
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ KAPITALI GRUPP tegeleb põhiliselt kinnisvara vahendamisega. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli OÜ Kapital Grupp müügitulu 46 tuhat eurot. OÜ Kapital Grupp müügitulust moodustas 100% müük Eestis. Ettevõtte 2022. aasta puhaskasum oli 882 eurot. Ettevõtte põhitegevuse sektoris, tootmis- ja laopindade vahenduses, oli aasta aktiivne. Väljaüüritud kinnisvara üürnik jätkab oma tegevust üürile antud pinnal. Kapitali Grupp OÜ tegutseb aktiivselt lao- ja tootmispindade vahendajana. Investeeringud 2022. aastal investeeriti põhivarasse 19 tuhat eurot, osteti sõiduauto. Personal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.