Rohkema info nägemiseks:

Valeri Künnapu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Üle Eesti, mõistlikud hinnad

VKP PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ VKP Projekt põhitegevuseks o projektijuhtimisega seotud teenused ja konsultatsioonid. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Ettevõtte käive sõltub üldiselt majanduse olukorrast, kuid põhitegevusega seotud kasuminäitajad on stabiilsed. Vabad vahendid kasutatakse pikaajaliseks finantsinvesteeringuteks. Järgmisel aastal olulisi muudatusi põhitegevuses ja käibe osas ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

VKP INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ VKP Invest on pikaajalisteks finantsinvesteeringuteks loodud ettevõte. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Palgalisi töötajaid ei ole. Ettevõtte majandustul
ssb.ee
OÜ VKP Invest on pikaajalisteks finantsinvesteeringuteks loodud ettevõte. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Palgalisi töötajaid ei ole. Ettevõtte majandustulemused sõltuvad üldisest majanduslikust olukorrast ja finantsturgude käitumisest. Järgmisel aastal on oodata turgude stabiliseerimist mis loob paremad tingimused kasumi teenimiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.