Rohkema info nägemiseks:

Airika Rahuoja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
linnukasvatus, põllumajandusloomad

VAJO FARM OÜ tegevusaruanne 2023

Vajo Farm OÜ esmaregistreeriti 23.11.2004. Ettevõtte põhitegevusalaks on maheteravilja ja mahelihaveiste kasvatus. Vajo Farm OÜ juhatus on üheliikmeline. Juhatusele 2023a tasusid ei makstud. Müügitulu koosnes teravilja, kaunvilja, õlikultuuride müügist.

Dropdown

kõik artiklid

MAHETOOTJATE NÕU- JA JÕUKODA MTÜ tegevusaruanne 2022

Mahetootjate Nõu- ja Jõukoda eesmärk on mahetootmisega seotud tehnoloogilise teadmise loomine ja selle juurutamine praktikasse. Tegevused 2022.aastal: - osalet
ssb.ee
Mahetootjate Nõu- ja Jõukoda eesmärk on mahetootmisega seotud tehnoloogilise teadmise loomine ja selle juurutamine praktikasse. Tegevused 2022.aastal: - osaleti aktiivselt Eesti mahetootjaid ühendavas katusorganisatsioonis Mahepõllumajanduse Koostöökogu; - teostati katseid Mahetootjate Nõu- ja Jõukoja liikmete põldudel, hõlmates uusi valdkondi mahetehnoloogia arengus; - tutvuti teiste ühingu liikmete tootmisega ja vahetati omavahel kiiret igapäevase tootmisega seotud täpisinfot; 2023. a on plaanis jätkata 2022.a tegevustega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.