Rohkema info nägemiseks:

Vadim Fedulov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

ALCOLINK OÜ tegevusaruanne 2023

Alcolink OÜ on kaubandusettevõte, mis alustas tegevust 2018. aastal. Alcolink OÜ on Eesti turul hulgi- ja jaemüüja, kes tarnib alkohoolseid jooke spetsialiseeritud ja spetsialiseerimata kauplustele. Alcolink alustas oma äri odavate, kuid kvaliteetsete Prantsuse ja Hispaania veinide tarnimisest poodidele. Täna teeb koostööd ka kangete alkohoolsete jookide tootjatega, laiendades oma kaubandusportfelli. Alcolink on tõestanud tootjaid ja tagab oma klientidele, partneritele ja äriklientidele tarnitud toodete kvaliteedi. Alcolinki OÜ eesmärk on laiendada alkohoolsete toodete tarnevõrku Euroopa

Dropdown

kõik artiklid

BELLASTAR OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing Bellastar majandustegevuseks on remonditeenuse osutamine. Aruandeperioodil jäi aga osaühingu Bellastar majandustegevus passiivseks, tegevust ei olnud.
ssb.ee
Osaühing Bellastar majandustegevuseks on remonditeenuse osutamine. Aruandeperioodil jäi aga osaühingu Bellastar majandustegevus passiivseks, tegevust ei olnud. Aruandeperioodil ettevõtte osanike ega juhatuse liikmete hulgas muudatusi ei toimunud. Jätkuvalt on OÜ Bellastar juhatus kahe liikmeline. Bilansikuupäevast kuni käesoleva aruande allakirjutamiseni ei ole toimunud sündmusi, mis ei ole kirjeldatud vastavates lisades ja mille tõttu tuleks korrigeerida aastaaruannet või mis tuleks avalikustada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.