Rohkema info nägemiseks:

Arno Anton

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arhitektuuribürood, inseneribürood, projekteerimisfirmad, teede- ja sillaehitus, ehitus ja kinnisvara

ROLANTO ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Rolanto Arendus OÜ põhiliseks tegevusalaks on kinnisvara arendamine. Antud tegevusaaastal soetatud kinnistutel saadi müügitulu 1122 eurot. Ettevõttes töötajad puudusid ja juhatuse liikme tasu ei makstud. Äritegevusega tekkis puhaskasum eurot 70 eurot. Rolanto Arendus OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

ARGENTOR OÜ tegevusaruanne 2022

Põhitegevusaladeks 2022. aastal oli ehitusliku planeerimise, projekteerimise projektijuhtimise teenuse osutamine. Aruandeaasta netokäive oli summas 57191 eurot
ssb.ee
Põhitegevusaladeks 2022. aastal oli ehitusliku planeerimise, projekteerimise projektijuhtimise teenuse osutamine. Aruandeaasta netokäive oli summas 57191 eurot ja majandustegevuse tulemusena oli kasum 4786 eurot. Ettevõttes 2 osalise tööajaga töötajat, sh 1 juhatuse liikmena, kokku tööjõukulu 23 300eurot. Juhatuse liikmele maksti tasu 9600 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.