Rohkema info nägemiseks:

Aleksandr Neson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
info- ja sideteenused, meedia ja trükk

LERSON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lerson põhitegevuseks on tervise toode müük. Oli ettevõtte käive 18 045 EUR. 2022 aastal kõik müügitulu oli Eestis. 2023 aastal on kavas jätkata tervise toodete realiseerimine ja selle tulemusena loodetakse kuni 20%-list müügitulu juurdekasvu. Töötajad ei olnud. Töötasu ei arvestanud. OÜ Lerson juhatus koosneb 2 liikmest. Juhatuse eraldi tasu ei maksti. Ühelegi juhatuse liikmetele 2022.aasta jooksul erisoodustusi ei osutatud.

Dropdown

kõik artiklid

BALTI KONTAKT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Balti Kontakt põhitegevuseks on reklaami ja vahendus teenused, tervise toodete müük. Oli ettevõte käive 4602 EUR. 2022.aastal kõik müügitulu oli Eestis. 2
ssb.ee
MTÜ Balti Kontakt põhitegevuseks on reklaami ja vahendus teenused, tervise toodete müük. Oli ettevõte käive 4602 EUR. 2022.aastal kõik müügitulu oli Eestis. 2023.aastal on kavas jätkata tervise toodete realiseerimine ja selle tulemusena loodetakse kuni 20%-list müügitulu juurdekasvu. Töötajaid 2022.aastal ei olnud. MTÜ Balti Kontakt juhatus koosneb 2 liikmetest. Juhatuse eraldi tasu ei maksti. Ühelegi juhatuse liikmele 2022.aasta jooksul erisoodustusi ei osutanud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.