Rohkema info nägemiseks:

Meelis Nau

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
maade ost-müük, ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

KASTANI TEENINDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Kastani Teenindus on asutatud 2009 aastal. Firma on erakapitalil põhinev osaühing. Tegutsemispiirkond on Saare maakond. Firma põhitegevusalaks on EMTAK koodi järgi mootorsõidukite hooldus ja remont, mis hõlmab põhiliselt rehvide müüki, nende paigaldust kui ka remonti. OÜ Kastani Teenindus 2022 a. majandusaasta kasumiks kujunes 4021 eurot. Käive oli 2022 .aastal 589 061 eurot. 2023. aastal plaanis jätkata efektiivselt majandustegevust.

Dropdown

kõik artiklid

KASTANI METSAD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kastani Metsad 2022.a. põhitegevusalaks on metsavarumine, ja investeeringud põllu-ja metsamaadesse. Peamiseks tegevuspiirkonnaks oli Saare maakond. Põhitege
ssb.ee
OÜ Kastani Metsad 2022.a. põhitegevusalaks on metsavarumine, ja investeeringud põllu-ja metsamaadesse. Peamiseks tegevuspiirkonnaks oli Saare maakond. Põhitegevusega tegelemiseks ostetakse teenust juriidilistelt isikutelt. Osaühingul Kastani Metsadel 2022. aastal töötajaid ei olnud. 2022. aastal juhatuse liikmele väljamakseid ei tehtud. Juhatuse liikmele ei ole tehtud soodustusi ning ei ole määratud tasu tema tagasikutsumisel või ametist lahkumisel. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Kastani Metsad OÜ plaanib jätkuvalt edasi tegutseda.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.