Rohkema info nägemiseks:

Kristi Metsa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puhkus ja meelelahutus, üld- ja koduteenused

FRIDA STYLE OÜ tegevusaruanne 2022

Frida Style OÜ on 2012. aastal loodud ettevõte. Frida Style OÜ 2022. majandusaastal aktiivset äritegevust ei toimunud. Frida Style OÜ põhieesmärkideks 2023. majndusaastal: plaanitakse rohkem tähelepanu pöörata müügitegevuse aktiivsusele. Ettevõtte juhatus koosneb 2022. aastal 1 liikmest. Frida Style OÜ jätkab enda tegevust 2023. majandusaastal.

Dropdown

kõik artiklid

PHOTOPLUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ PhotoPlus tegeleb fotograafia alaste teenuste pakkumisega (fotode pildistamine, pildistamine stuudios, fotolavastused, fotode müük, fototöötlus, kujundusteen
ssb.ee
OÜ PhotoPlus tegeleb fotograafia alaste teenuste pakkumisega (fotode pildistamine, pildistamine stuudios, fotolavastused, fotode müük, fototöötlus, kujundusteenused jms). Enim on keskendutud teenuse pakkumises firmadele. Koostööd on alustatud kirjastuste, kinnisvarabüroode ja teiste ettevõtetega. OÜ PhotoPlus põhieesmärkideks on äritegevuse kindlustamine, turuosa hoidmine ja laiendamine ning turupositsiooni tugevdamine Eestis. Plaanitakse rohkem tähelepanu pöörata turundustegevuse aktiivsusele. Aruandeaastal ei ole PhotoPlus OÜ-s töötajaid. Ettevõtte juhatus koosneb 2022 aastal 1 liikmest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.