Rohkema info nägemiseks:

Alfred Bondarenko

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PELMEN OÜ tegevusaruanne 2022

Pelmen OÜ on asutatud oktoobris 2018.a. Tegevust alustati 2020 detsembri lõpus. Majandusaasta oli edukas, käive oli 391 800 € ja kasum 12 011 €. Järgmisel majandusaastal jätkab ettevõte käsitööpelmeenide pakkumist nii kohapeal oma kohvikutes kui ka kauplustele ja teistele söögikohtadele. Samuti võetakse vastu interneti teel esitatud tellimusi. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

EUROSTANDARD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Eurostandard põhitegevusalaks on galanteriikaupade hulgimüük. Aruandeaasta käive oli 244 753 eurot ja kasum 3 073 eurot. Aruandeaastal ei olnud ettevõttes
ssb.ee
OÜ Eurostandard põhitegevusalaks on galanteriikaupade hulgimüük. Aruandeaasta käive oli 244 753 eurot ja kasum 3 073 eurot. Aruandeaastal ei olnud ettevõttes töötajaid. Juhatuses on 1 liige. Juhatuse liikmele palka ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.