Rohkema info nägemiseks:

Ester Väljaots

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EGO-KOOLITUS OÜ tegevusaruanne 2022

EGO Koolitus OÜ on 2002.a aastal asutatud erakapitalil põhinev äriühing, mille põhitegevusaladeks on koolitus ja supervisioon. Äriühingus oli aruandeaastal 1 töötaja. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu makstud ei ole. Aruandeaastal põhivarasse ei investeeritud. Aruandeaasta müügitulu oli 9 755 eurot. Osaühing jätkab oma tegevust põhitegevusalal – koolituses ja supervisioonis. Jätkub koostöö seniste püsivate tellijatega. Äriühing jätkab tegevust 2023. aastal.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, VEERENNI TN 34 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Seoses elukalliduse järsu ja jätkuva tõusuga aastal 2022 KÜ suuremaid tegevusi ei planeerinud ega teostanud. Parandati purunenud värav. Viidi seni poole kohaga
ssb.ee
Seoses elukalliduse järsu ja jätkuva tõusuga aastal 2022 KÜ suuremaid tegevusi ei planeerinud ega teostanud. Parandati purunenud värav. Viidi seni poole kohaga töötanud kojamees veerand kohale. Jätkasime koostööd seniste lepingupartneritega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.