Rohkema info nägemiseks:

Kaire Roosileht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kultuur ja haridus, riik ja ühiskond

LUIGE KANDI SELTS MTÜ tegevusaruanne 2023

Luige Kandi Selts MTÜ on loodud kohalike koondamiseks ja kogukonna tunde loomiseks , koos tegemisteks , koolituste ja huviringide korraldamiseks ja läbiviimiseks. Luige ja Sausti traditsioonilised üritused on: Teeme Ära talgud, Perepäev ja hoo on üles saanud ka Kohvikute päev.

Dropdown

kõik artiklid

LÄÄNERANNA VALD, LIHULA LINN, JAAMA TN 22 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ põhitegevus on Lihula linnas asuva Jaama 22 kinnistu ja selle ehitiste mötteliste osade majandamine ja ühistu liikmetele teenuste vahendamine. Juhatuse liik
ssb.ee
KÜ põhitegevus on Lihula linnas asuva Jaama 22 kinnistu ja selle ehitiste mötteliste osade majandamine ja ühistu liikmetele teenuste vahendamine. Juhatuse liikmed pole tasu saandud. Liikmetelt kogutud tasudest pandi korterelamule uus katus ja osteti vajalikke ampreid juurde.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.