Rohkema info nägemiseks:

Andrus Eiser

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Mootorsõidukite hooldus ja remont jms teenused, tooted, konsultatsioonid

KATETEHNIKA GRUPP OÜ tegevusaruanne 2023

KATETEHNIKA GRUPP OÜ osutas teenuseid 2023 aastal teostades tehnoülevaatust. Teenuseid müüdi elanikkonnale ja juriidilistele isikutele. Peamiselt osutati teenust Mustvee linna elanikele je selle ümbruse elanikele. KATETEHNIKA GRUPP OÜ järgmise majandusaasta tegevusel on tegevusmahtude ja turu kasv. Nõukogu ja juhatuse liikmetele 2023. aastal liikmesoleku eest tasu ei arvestatud. Palgatööjõudu 2023. aastal kasutati ja töötasu maksti.

Dropdown

kõik artiklid

KATE TEHNIKA OÜ tegevusaruanne 2023

KATE TEHNIKA OÜ osutas teenuseid 2022 aastal autode pesemise ja puhastaamise osas ning teostas tehnoülevaatust. Teenuseid müüdi põhilisel elanikkonnale. Osutati
ssb.ee
KATE TEHNIKA OÜ osutas teenuseid 2022 aastal autode pesemise ja puhastaamise osas ning teostas tehnoülevaatust. Teenuseid müüdi põhilisel elanikkonnale. Osutati teenust ka juriidilistele isikutele. Teenuste osutamine toimus Mustvee linna elanikele ja selle ümbruse elanikele. KATE TEHNIKA OÜ järgmise majandusaasta tegevusel on tegevusmahtude ja turu kasv. Nõukogu ja juhatuse liikmetele 2022aastal liikmesoleku eest tasu ei arvestatud. Palgatööjõudu 2022.aastal kasutati ja töötasu maksti.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.