Rohkema info nägemiseks:

Raimond Poll

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KAAREPERE KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Kaarepere Külaseltsi põhitegevuseks on külaelu edendamine, küla heakorra tagamine ,vaba aja sisustamise mitmekesistamine, naaberküladega koostöö aktiviseerimine, laste ja noorte kaasamine külaellu, rahvakultuuri ja kohalike traditsioonide säilitamine. Korraldasime kodukandipäeva külakohviku,ajalootunni ja töötubadega.Pakkusime huvilistele võimalust osaleda karbi meisterdamise töötoas ja tegelesime kogukonnateenuste arendamisega. Kevadel toimus heakorrapäev. Külaseltsis on 9 liiget.

Dropdown

kõik artiklid

STELLATRON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Stellatron asutati 2002. aastal ning kohe alustati ka majandustegevusega. Osaühingu põhitegevusaladeks on küttepuude kogumine (EMTAK 02202) ning metsavarumin
ssb.ee
OÜ Stellatron asutati 2002. aastal ning kohe alustati ka majandustegevusega. Osaühingu põhitegevusaladeks on küttepuude kogumine (EMTAK 02202) ning metsavarumine ja võsaraie (EMTAK 02201). Teenused on ostutatud Eestis. 2023. aastal plaanitakse jätkata samade tegevusaladega ja hakata osutama maalriteenuseid Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmetele 2022.a. töötasu ei arvutatud. Ettevõte plaanib 2023. aastal suurendada käivet .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.