Rohkema info nägemiseks:

Kalle Randalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

EESTI MUUSIKA ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Muusika Ühing tegutseb alates 2001.aastast. Mittetulundusühingul on neljaliiklemine juhatus.Ühingul ei ole töötajaid. Ühingu juhatuse liikmetele ei ole makstud tasusid ega antud muid hüvesid. 2022. aastal Eesti Muusika Ühing tegevusi läbi ei viinud ja majandustegevus puudus.

Dropdown

kõik artiklid

DACAPO MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingul on kaheliikmeline juhatus. Dacapo tegutseb alates 2016. aastast. Ühingul ei ole töötajaid. Ühingu juhatuse liikmetele ei ole makstud tasus
ssb.ee
Mittetulundusühingul on kaheliikmeline juhatus. Dacapo tegutseb alates 2016. aastast. Ühingul ei ole töötajaid. Ühingu juhatuse liikmetele ei ole makstud tasusid ega muid hüvesid. 2022.aasta põhitegevus oli eesti muusika propageerimine Eestis ja välismaal. Selleks ühingu liikmed osutasid muusikalist teenust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.