Rohkema info nägemiseks:

Malle Lilleberg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

EESTI AKUPUNKTUURI ASSOTSIATSIOON MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Akupunktuuri Assotsiatsioon (EAA) ühendab traditsioonilise ida meditsiiniga tegelevaid arste. EAA tegevuse eesmärkideks on (cid:127) ida ravimeetodite arendamine ja propageerimine Eestis, (cid:127) lääne meditsiini täiendamine ida meditsiini meetoditega nende integreerimise eesmärgil. Assotsiatsiooni kuulub 10 liiget. EAA on Brüsselis resideeruva rahvusvahelise nõelraviarste ühendava organisatsiooni ICMART liige ja juhindub oma tegevuses selle teaduslik-kliinilistest tööprintsiipidest ning nõuetest. Palgalisi töötajaid ei ole, juhatusele tasusid ei maksta.

Dropdown

kõik artiklid

ARMAL OÜ tegevusaruanne 2022

Armal OÜ loodi 2002. aastal. Osaühingu põhikirjaliseks tegevusalaks on nõelravi- ja manuaalteraapiateenuste osutamine. Ettevõttele on väljastatud Tervishoiuame
ssb.ee
Armal OÜ loodi 2002. aastal. Osaühingu põhikirjaliseks tegevusalaks on nõelravi- ja manuaalteraapiateenuste osutamine. Ettevõttele on väljastatud Tervishoiuameti poolt tegevusluba nõelravi- ja manuaalteraapiateenuste osutamiseks. Osaühingus töötav taastusravi arst on Eesti Akupunktuuri Assotsiatsiooni (EAA) liige. Endast teavitatakse nii EAA (www.akupunktuur.ee) kui oma koduleheküljel (www.noelravi.ee). Firmal on oma patsientuur, tehakse koostööd teiste erialade arstidega. Järgmistel aastatel on plaanis sama tegevust jätkata. Osaühingus töötab 1 arst, kes on ka juhatuse liige.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.