Rohkema info nägemiseks:

Angela Käsper

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused, Rahvusvahelised autoveod

ML EXPRESS OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ ML Express on transporditeenuste ja ekspedeerimisega tegelev firma, mis loodi 2002 aastal. Ettevõtte käive 2023 aastal oli 639714 EUR. Aruandeaastal on firmas 2 põhikohaga töötajat. Käive langes majanduslanguse tõttu üle 40%, mistõttu ettevõte lõpetas aasta kahjumiga.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, RANNIKU TEE 2A KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Tallinn, Ranniku tee 2a korteriühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriü
ssb.ee
Tallinn, Ranniku tee 2a korteriühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu korjab vahendeid haldus-ja hooldustasudeks, heakorraks ning remondiks vastavalt majandustegevuse aastakavale. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Korteriühistul ei olnud 2021-2022 aastal palgalisi töötajaid. Juhatuse liikmetele tasu ega kompensatsiooni makstud ei ole. Vastavalt AS LHV Pangaga sõlmitud laenulepingule ühistu kontole 2021. aastal on laekunud 20700 eurot laenu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.