Rohkema info nägemiseks:

Mattias Raun

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ISESEISVUS OÜ tegevusaruanne 2022

Iseseisvus OÜ jätkas tegevust FND Must Kass MTÜ projekti arendamise ning haldusega. Seal hulgas projekti tarbeks loodud platvormile ajalooliste materjalide ning uurimuste publitseerimisega. Müügitulu tulenes veebilehe projekti loomisest.

Dropdown

kõik artiklid

IMEEDIA EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Koduleht Ettevõttele kuulub domeen www.imeedia.ee, kus on välja toodud IMeedia Eesti OÜ poolt pakutavad teenused. Samuti on kodulehe kaudu võimalik teenuseid t
ssb.ee
Koduleht Ettevõttele kuulub domeen www.imeedia.ee, kus on välja toodud IMeedia Eesti OÜ poolt pakutavad teenused. Samuti on kodulehe kaudu võimalik teenuseid tellida. Põhitegevusala Põhitegevuseks on ettevõtete internetiturunduskampaaniate nõustamine ja läbiviimine. Eesmärk on 2023 aastal jätkata uute klientide otsimist erinevate reklaamkanalite (Google, Facebook, Instagram ja reklaammeened) kaudu edasi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.