Rohkema info nägemiseks:

Vladimir Ossipov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KINDLUSTUSLAHENDUSTE OÜ tegevusaruanne 2022

Kindlustuslahenduste OÜ alustas tegevust 2003.aasta mais. Põhilisteks tegevusaladeks on kinnisvara arendus, haldus ning -tehingud. Osaühingu tegevus toimub täielikult Eesti Vabariigis. Kindlustuslahenduste OÜ tegevust juhib juhatus Vladimir Ossipov isikus, kellele 2022.aastal töötasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

MARSH KINDLUSTUSMAAKLER AS tegevusaruanne 2022

Marsh Kindlustusmaakler AS alustas majanduslikku tegevust 1997. aasta veebruaris. Ettevõtte tegevusaladeks on kindlustusvahendus ja sellega seonduv konsultatsio
ssb.ee
Marsh Kindlustusmaakler AS alustas majanduslikku tegevust 1997. aasta veebruaris. Ettevõtte tegevusaladeks on kindlustusvahendus ja sellega seonduv konsultatsioon. Ettevõtte emaettevõtjaks on Marsh A/S asukohaga Taanis, kellele kuulub 100% Ettevõtte hääleõigusest ja mis kuulub Marsh&McLennan Companies Inc. kontserni. 2022. majandusaasta peamiseks eesmärgiks oli müügitulu ning kasumi järjekindel suurendamine võttes arvesse majanduskeskkonna mõjusid. Nii aruandeaastal kui ka võrdlusperioodil oli ettevõte kasumlik ning aruandeaasta bilansimaht oli 9,6 miljonit eurot (2021: 9,2 miljonit eurot).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.