Rohkema info nägemiseks:

Siiri Siimer

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KRATT NOORTEMUUSIKA MTÜ tegevusaruanne 2022

KRATT NoorteMuusika MTÜ on registreeritud Äriregistris 07.05.2020. KRATT Noortemuusika MTÜ eesmärk on panustada laste ja noorte muusika ( s.h. lastelaulud) arendusse ja levitamisse ning edendada noorte muusikafestivalide algatust ja tegevust. 2022.aastal aidati läbi viia noorte klassikalise muusika festivali "Kratt".

Dropdown

kõik artiklid

KRATTFESTIVAL OÜ tegevusaruanne 2022

KrattFestival OÜ on registreeritud äriregistris 29.05.2019. Ettevõtte põhitegevuseks on kontsertide lavastamine ja esitamine, muusikaline loometegevus jms. Kra
ssb.ee
KrattFestival OÜ on registreeritud äriregistris 29.05.2019. Ettevõtte põhitegevuseks on kontsertide lavastamine ja esitamine, muusikaline loometegevus jms. KrattFestival OÜ põhiliseks tegevussuunaks on laste ja noorte klassikalise muusika festivali KRATT korraldamine. Ettevõtte aruandeperioodi müügitulu oli 9745 eurot (2021: 7320 eurot). 2022.aastal ettevõttes töötajaid ei olnud ja töötasusid ei arvestatud. Juhatusse kuulub kaks liiget, kellele aruandeaastal tasusid ei arvestatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.