Rohkema info nägemiseks:

Andrus Lepikov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
põllumajandustootjad, toiduainetetööstus, kaubandus ja teenused

HELME SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing alustas tegevust 2016. aasta veebruaris Ühingu eesmärgiks on külaelu, kui eesti rahva pärandkultuuri ja traditsioonide kandja propageerimine, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: - maamajanduse ja rahvakultuuri toetamine - arendab ja teeb partnerluse põhimõttel koostööd teiste mittetulundusühingutega, asutuste ja organisatsioonidega nii kodu- kui välismaal - sõlmib vajadusel lepinguid omavalitsusorganitega heakorra ja loodushoiu põhimõtete realiseerimisel - rahvaürituste ja koolituste korraldamine - majutusteenuse osutamine - toitlustusteenuse

Dropdown

kõik artiklid

HELMENIIDU OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Helmeniidu on asutatud 2009.aasta teises pooles. Põhitegevuseks on põllumajandus-loomakasvatus. 2022. aastal jätkus majanduses määramatus ning ebakindlus.
ssb.ee
OÜ Helmeniidu on asutatud 2009.aasta teises pooles. Põhitegevuseks on põllumajandus-loomakasvatus. 2022. aastal jätkus majanduses määramatus ning ebakindlus. 2023. aastal tuleb eelkõige jälgida olemasolevate finantskohustuste korrektset täitmist ning mõnede kohustuste refinantseerimist. Põhitegevuse - veisekasvatuse - osas saab oluliseks loomade selekteerimine. Pikaajaliste tegevusplaanide koostamine tundub hetkel ebaotstarbekas, pigem peab valmis olema igal hetkel muutustele reageerima.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.