Rohkema info nägemiseks:

Erkki Evart

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika, energeetika ja maavarad, küte

HIRE HAND SERVICES OÜ tegevusaruanne 2022

Hire Hand Services OÜ on asutatud 22.04.2020. Aruandeaasta oli ettevõttele kolmas tegevusaasta. Ettevõte tegeleb ajutise tööjõu pakkumisega. Järgneval majandusaastal plaanime sama tegevusega jätkata.

Dropdown

kõik artiklid

HARJU MAJA KINNISVARATEENUS OÜ tegevusaruanne 2022

Harju Maja Kinnisvarateenused OÜ 2022. aasta majandusaasta aruanne hindab majandustulemusi ootustele miite vastavaks, kuna jätkuvalt lisandub juurde on uusikinn
ssb.ee
Harju Maja Kinnisvarateenused OÜ 2022. aasta majandusaasta aruanne hindab majandustulemusi ootustele miite vastavaks, kuna jätkuvalt lisandub juurde on uusikinnisvarafirmasi ja tihedas konkurentsis on raskendatud uute klientide ja maaklerite leidmine. Tänu sellele pole suudetud saavutada eesmärke, mis oli ettevõttele seatud. Praegusel hetkel on näitab turg, et lähiaastatel eelkõige on eelistatud uusarendused ja rekonstrueeritud korterelamud. Seega püüame leida endale koostööpartnereid,kes sellles valdkonnas tegelevad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.