Rohkema info nägemiseks:

Olari Kontram

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, remontmaterjalid, ehitus ja kinnisvara

SUNSON GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte jaoks oli aasta 2022 põnev, kus arendati ja keskunduti uutele projektidele, kuhu läks ka suur osa tuludest. Juhatus oli 2022 aastal kahe liikmeline ja jätkab järgmisel aastal kahe liikmega, kummalegi juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

MARIA TEE MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Maria tee tegevuse eesmärk on Maria tee 4, Assaku alevik, Rae vallas korteriomandite eseme osaks olevate ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandami
ssb.ee
MTÜ Maria tee tegevuse eesmärk on Maria tee 4, Assaku alevik, Rae vallas korteriomandite eseme osaks olevate ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja mittetulundusühingu liikmete ühiste huvide esindamine. 2022.aasta tulud koosnevad korterite esindajate poolt tasutud aastamaksudest. MTÜ tegevust korraldab juhatus. Juhatus on üheliikmeline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.