Rohkema info nägemiseks:

Anti Liivat

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

COMPUS OÜ tegevusaruanne 2023

Compus OÜ peamine tegevusala 2023 aastal oli renditud kinnisvara üürile andmine, mis moodustas umbes 55% müügitulust. Kinnisvara üüriti ühele isikule. Teine oluline tegevusala oli infoalane tegevus, konsultatsiooni pakkumine, mis moodustas veidi alla poole müügitulust. Konsultatsiooni pakuti ühele ettevõttele.

Dropdown

kõik artiklid

FONERA GRUPP OÜ tegevusaruanne 2023

2023. majandusaastal jäi käive võrreldes eelneva majandusaastaga samasse suurusjärku, kuid puhaskasum oli tunduvalt väiksem. Osutati mitmesugust koolitusteenust
ssb.ee
2023. majandusaastal jäi käive võrreldes eelneva majandusaastaga samasse suurusjärku, kuid puhaskasum oli tunduvalt väiksem. Osutati mitmesugust koolitusteenust ja juhtimisalast konsultatsiooni, tehti raadiosaadet Buum. 2024. aastal plaanib Fonera Grupp OÜ jätkata võtmeklintidele teenuste pakkumist ärikoolitusturul. Jätkatakse raadiosaate tegemist. Olulisi investeeringuid plaanis ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.