Rohkema info nägemiseks:

Siim Must

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

INCOMIC OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Incomic alustas majandustegevust rohkem kui 10 aastat tagasi. OÜ Incomic tegeleb infotehnoloogia valdkonnas arvutite komponentide vahendusega ja mitmesuguste IT teenuste osutamisega. 2022. aastal jätkus äritegevus põhitegevusega, tugevas kasvavas trendis on IT teenuste osutamine - arvutiparkide haldus ja administreerimine. Teenuse kvaliteedi ja mahu suurenemise tõttu oli käibekasv 2 korda suurem kui varasemal (2021) aastal. 2023. aastal on plaanis jätkata sama tegevusega ning optimeerida ja analüüsida müüdavad väljundid, et kasumlikkus paraneks. Incomic OÜ on jätkuvalt tegutsev/kasvav.

Dropdown

kõik artiklid

ADATTACK OÜ tegevusaruanne 2022

ADATTACK OÜ sai loodud, et läbi veebipoe pakkuda ettevõtetele brändi võimenduseks erinevaid tooteid, mis on siis seotud ka trükiteenusega, võimaldades siis klie
ssb.ee
ADATTACK OÜ sai loodud, et läbi veebipoe pakkuda ettevõtetele brändi võimenduseks erinevaid tooteid, mis on siis seotud ka trükiteenusega, võimaldades siis kliendil saada toode+trükk ühest kohast. 2019-2020 oli alustamine Eesti turul, 2021-2022 aastatel võtsime lisasuunaks Soome ja Rootsi ja kavatseme sellega jätkata. ADATTACK OÜ jätkab oma tegevusega ka 2023 aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.