Rohkema info nägemiseks:

Kaido Tiivel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, Mööbel, Sisustus, ehitus ja kinnisvara

NOOBEL MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2022

Noobel Mööbel OÜ on detsembris 2020 asutatud ettevõte. Põhitegevusalaks on mööblidetailide tootmine. 2022.a. majandusaastal kujunes käibe suuruseks 140.840,- eurot ja teeniti kasumit 64.914,- eurot. 2023.a. perspektiiviks on jätkata põhitegevusalaga ning täiendada kliendibaasi. Juhatuse liikmele, juhatuse liikmeks olemise eest, töötasu ei mastud.

Dropdown

kõik artiklid

EVENDER NORDIC OÜ tegevusaruanne 2022

Evender Nordic OÜ on loodud 2004. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on mööbli ja mööblimanuste hulgi-, projekti- ja jaemüük, CNC-tööpinkide vahendustegevus ja T
ssb.ee
Evender Nordic OÜ on loodud 2004. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on mööbli ja mööblimanuste hulgi-, projekti- ja jaemüük, CNC-tööpinkide vahendustegevus ja Total Panel System dekoratiivpaneelide turustamine. Esindame Hispaania firmat Total Panel System Eestis. 2022.a. oli Evender Nordic OÜ realisatsioon 289453,- eurot, kasum 11.376,- eurot. Aruandeaastal jätkati tööd olemasolevate klientidega. Ettevõtte tegevus oli suunatud siseturule. Majandusaastal tegeleti aktiivselt sortimendi varude täiendamisega ja laovarude suurendamisega, et täita võimalikult kiirelt klientide tellimusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.