Rohkema info nägemiseks:

Vadim Gri

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid

WHS ESTODENT GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ WHS Estodent Group asutati 2005.aastal. Samal aastal alustati majandustegevusega- kaubandusega. Oma põhitegevus on suunatud Eesti elanikonna teenindamisele -meditsinilise sisustuse müük. Tulud,kulud ja kasum 2022.aastal moodustas OÜ WHS Estodent Group müügitulu 0 euro. OÜ WHS Estodent Group keskmine töötajate arv majandusaastal oli 0 töötajad. 2022.aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 0 euro.

Dropdown

kõik artiklid

SPORDIKLUBI IMAN MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Spordiklubi Iman kanti äriregistrisse 09.02.2007 a. Mittetulundusühing Spordiklubi Iman põhitegevus on spordiürituste korraldamine. Klubis
ssb.ee
Mittetulundusühing Spordiklubi Iman kanti äriregistrisse 09.02.2007 a. Mittetulundusühing Spordiklubi Iman põhitegevus on spordiürituste korraldamine. Klubis tegeleb üle 200 sportlase ja harrastaja vanusekategoorias 3–60 aastat. IMANi klubi on üks peamisi klubisid, mis moodustavad Eesti koondise. IMAN Club on Eesti Karate Föderatsiooni, Eesti Tai Poksiliidu ja K1 liige.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.