Rohkema info nägemiseks:

Sulev Vallimaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, puittooted, ehitus ja kinnisvara

ESTOPLY OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Estoply alustas äritegevust 28.03.2007.a. Põhitegevusalaks 2023.aastal oli puidu ja puidu esmatöötlus toodete hulgimüük (vineer). 2023.aastal oli OÜ Estoply käive 750 133 eurot ja kasum 46 428 eurot. 2024.aasta eesmärgiks on OÜ Estoply juhatus seadnud tegevuse jätkamise ja laiendamise. Palgalisi töötajaid oli OÜ-l Estoply 2023 aastal keskmiselt kaks. OÜ Estoply juhatus koosneb kahest liikmest: Margus Sillaste ja Sulev Vallimaa, kes on ka osaühingu omanikud. Juhatuse liikmele eritasusid ei makstud. Maksti isikliku auto kompensatsiooni.

Dropdown

kõik artiklid

EUROPLY OÜ tegevusaruanne 2023

Europy OÜ tegevusalaks on vineeri ja teiste puittoodete import ja eksport. 2023.aastal suurendas Europly OÜ müüki siseturul. Eksport vähenes. Põhilised koostö
ssb.ee
Europy OÜ tegevusalaks on vineeri ja teiste puittoodete import ja eksport. 2023.aastal suurendas Europly OÜ müüki siseturul. Eksport vähenes. Põhilised koostööpartnerid on Soomest ja Rootsist. 2023 palgatöötajat ei olnud, juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Uurimis- ja arenguväljaminekuid ei tehtud ja järgmiseks majandusaastaks ei planeeritud. Järgmise majandusaasta sihiks oleme võtnud suurendada eksporti, samuti samuti ka laiendada müügitegevust siseturul.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.