Rohkema info nägemiseks:

Madis Ritson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

UPREST OÜ tegevusaruanne 2022

UpRest OÜ alustas tegevust 2022.aasta aprillis. Ettevõtte eesmärk oli esimese tegevusaasta jooksul soetada kinnistu, mida tulevikus kasutada ärilisel eesmärgil. Ettevõtte eesmärk sai täidetud. Esimesel majandusaastal müügitulu ei teenitud. 2023.aastal plaanib ettevõte teha investeeringuid ehitusse, et ettevõtlust edendada ja hakata lähiaastatel tulu teenima.

Dropdown

kõik artiklid

UPHOUSES OÜ tegevusaruanne 2022

UPHouses tegeleb väikemajade tootmisega. 2022 tegevusaasta nõutav osakapital on väiksem kui nõutav määr. Aruandeaasta kahjum tekkis asjaolust, et osad väikemaj
ssb.ee
UPHouses tegeleb väikemajade tootmisega. 2022 tegevusaasta nõutav osakapital on väiksem kui nõutav määr. Aruandeaasta kahjum tekkis asjaolust, et osad väikemajad toodeti ette ning nende realiseerimine on plaanitud aastasse 2023. Osakapitali nõutav miinumitase saavutatakse 2023 müükidega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.