Rohkema info nägemiseks:

Peeter Lääne

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

PÕLDE AGRO OÜ tegevusaruanne 2023

Põlde Agro OÜ on endiselt tegutsev ettevõte. Ettevõte on soetanud põhivara hulka masinaid mis muudavad töökorralduse lihtsamaks ja kiiremaks. 2023-aasta ei olnud kasmulik, kuna ilmastikutingimused olid äärmuslikud ja teravili paljudel põldude ikaldus.

Dropdown

kõik artiklid

ABJA JAHISELTS MTÜ tegevusaruanne 2023

2023-2024 jahiaasta oli küttimise mõttes jahiseltsile edukas. Minimaalsed normid mis määrati täideti edukalt. Kuigi on täheldada, et sõraliste arvukus hakkab vä
ssb.ee
2023-2024 jahiaasta oli küttimise mõttes jahiseltsile edukas. Minimaalsed normid mis määrati täideti edukalt. Kuigi on täheldada, et sõraliste arvukus hakkab vähenema, seoses sellega tuleks põtrade ja metskitse küttimisel olla eriti kaalukas. Metsigade arvukus on rahuldav ja tõusuteel, kuna sigade aafrika katk (SAK) ei ole meie jahimaadel pead tõstnud. Jahisaaduste paremaks käitlemiseks sai soetatud külmkamber ja parandatud valgustustingimusi. Järgmiseks hooajaks peame mõtlema nahastamisruumi parendamise peale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.