Rohkema info nägemiseks:

Danel Taur

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

MERKEM INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Merkem Invest OÜ registreeriti 31.03.2005. Peamisteks tegevusaladeks on juhtimisteenuse osutamine, insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine, tarkvara- ja kinnisvaraprojektide turundamine. Lähitulevikus on Merkem Invest OÜ-l plaanis jätkata samadel tegevusaladel. 100% käibest moodustas teenuste müük Eestis. Osaühingu tööd korraldas juhatuse liige.

Dropdown

kõik artiklid

ESTONIAN GREEN ENERGY MANAGEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte asutati 2012 aastal, alates 2015 tegutsetakse Estonian Green Energy Management OÜ nime all. Põhitegevusalaks on jäätmekäitluslahenduste arendamine - mh
ssb.ee
Ettevõte asutati 2012 aastal, alates 2015 tegutsetakse Estonian Green Energy Management OÜ nime all. Põhitegevusalaks on jäätmekäitluslahenduste arendamine - mh automatiseeritud sorteerimine, materjalide väärindamine ja valdkonna nõustamine, infotehnoloogia. Jäätmetest sorteeritud materjalide müük. Jooksval aastal ettevõttel kasumlik majandustegevus puudus. Klientideks olid Euroopa Liidu residendid. Eesti jäätmevaldkonna eesmärk on taaskasutada võimalikult palju tarbimisest tekkivaid jäätmeid, mida on võimalik materjalina taaskasutada. Prioriteediks on seatud vältida jäätmete tekkimist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.