Rohkema info nägemiseks:

Aliis Hazlehurst Palo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
tõlkebürood jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ALL CLEAR SERVICES OÜ tegevusaruanne 2022

Koostöö samade klientidega jätkub. 2022. aastal suuremahulisi investeeringuid ei toimunud. Ettevõtte juhatuse liikmele maksti tasusid ca 4000 eurot. Muid kohustusi juhatuse liikmete ees ei ole. 202.a oli ettevõttel 1 töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

ALL CLEAR COMMUNICATIONS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkus edukas koostöö mitme suure kliendiga. Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad 2022. aastal hõlmasid jätkuvalt peamiselt keelekonsultatsioone,
ssb.ee
2022. aastal jätkus edukas koostöö mitme suure kliendiga. Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad 2022. aastal hõlmasid jätkuvalt peamiselt keelekonsultatsioone, ka tõlke- ja toimetamisteenuse osutamist. Ettevõte plaanib jätkata koostööd samade klientidega ning püüab laiendada kliendibaasi ning jätkata kasumi teenimist. 2023. aastal on plaanis, et All Clear Communications OÜ jätkab keelekonsultatsioonidega. 2022. aastal suuremahulisi investeeringuid ei toimunud. Juhatuse liikmele tasu ei makstud ning muid kohustusi juhatuse liikme ees ei ole. 2022.a. ettevõttel töötajad puudusid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.