Rohkema info nägemiseks:

Lembit Kristian

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HARKU VALD, TABASALU ALEVIK, KOOLI TN 10 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2023

Korteriühistu põhitegevuseks on 60 korteriga elamu ja elamu juurde kuuluva kinnistu haldus ning korteriühistu liikmetele teenuste osutamine ühise majandamise eesmärgil. Ühistu annab tööd ühele töötajale, juhatusele töötasusid ei makstud. Aruande aastal tasuti õigeaegselt pangalaenu ja teostati igapäevaseid elamu ja kinnistu hooldustöid.

Dropdown

kõik artiklid

GARAAŽIÜHISTU LILLEMÄE MTÜ tegevusaruanne 2023

GÜ Lillemäe asutati 1999. aastal garaazikooperatiivi
ssb.ee
GÜ Lillemäe asutati 1999. aastal garaazikooperatiivi "Lillemäe" õigusjärglasena. GÜ Lillemäe tegevuse eesmärgiks on ühistule kuuluvate garaazibokside ja sinna juurde kuuluva maa arendus ja hooldus. GÜ Lillemäe garaaziboksid asuvad kinnistul 19801:002:1689, kinnistu suurus on 2182m2, millest ehitusalune pind on 760m2. GÜ Lillemäe garaazibokside aadress on Nooruse 3/5, Tabasalu, Harku vald, Harju maakond. GÜ Lillemäe 2023. majandusaasta aruanne on kinnitatud GÜ juhatuse poolt 28.01.2024.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.