Rohkema info nägemiseks:

Avo Tamm

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus, ehitus- ja kinnisvarateenused

TULEVIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ TULEVIK tegeleb põllumajandussaaduste tootmise ja turustamisega. Põhitegevusalaks on teravilja-ja õlitaimeseemnetekasvatus müügiks. Alates 2018 aastast tegeleb ettevõte kõrvaltegevusalana lihaveisekasvatusega. 2022.a müügitulu oli 521 399 eur, millest teravilja-ja õlikultuuride müük moodustas 82,7 %. Ettevõtte bilansimaht 2022.a. lõpu seisuga oli 2,62 milj. eurot. Aruandeaasta kahjum 93 255 eur. 2022.a eesmärgiks on jätkuvalt taimekasvatustoodangu suurendamine efektiivsuse tõstmise teel. Ettevõtte poolt kasutatav põllumajandusmaa kokku oli 1342 ha, millest pikaajalisel rendil ca 850 ha.

Dropdown

kõik artiklid

TAMM RACING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Tamm Racing on asutatud 08.02.2022. Ühingu eesmärgiks on autospordi edendamine piirkonnas, autospordi kui vaba aja veetmise võimaluste pakkumine huvilistel
ssb.ee
MTÜ Tamm Racing on asutatud 08.02.2022. Ühingu eesmärgiks on autospordi edendamine piirkonnas, autospordi kui vaba aja veetmise võimaluste pakkumine huvilistele, autospordiga tegelemine ja arendamine võistlusspordini. Ühingu eesmärgiks on osutada ühingu sportlastele tehnilist, praktilist ja organisatsioonilist abi, võimaldada osa võtta treeningutest ja võistlustest ning tagada vajalikud treeningtingimused ja varustus. MTÜ Tamm Racing on Eesti Autospordi Liidu liige.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.