Rohkema info nägemiseks:

Heiki Noot

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

VÄTSE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vätse asutati 2010. aasta maikuus. Ettevõtte põhitegevus toimub suvel, milleks on maasikate, karastusjookide ja jäätise müük mereäärsetes kioskites ja poodide esistel platsidel. Samuti müüakse jäätist erinevatel üritustel ning kohtades. Kõrvaltegevuseks on paatide rent mere ääres lõbusõitudeks ning detsembrikuus jõulukuuskede müük. 2023.aastal jätkatakse samade tegevusaladega. Aruande perioodil juhatuse liikmele töötasu ei makstud. 2022.aastal olid ettevõttes tööl tegevjuht ning suvekuudel müüsid lapsed marju ning jäätist. Kõikide töötajate töötasu kokku 2022.aastal oli 7675 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

KUKU KV OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kuku KV asutati 2005.a detsembrikuus. 2022.a majandustegevust ei toimunud. Otsitakse uusi tegevusalasid uuesti turule tulekuks. OÜ Kuku KV juhatuse liikmet
ssb.ee
OÜ Kuku KV asutati 2005.a detsembrikuus. 2022.a majandustegevust ei toimunud. Otsitakse uusi tegevusalasid uuesti turule tulekuks. OÜ Kuku KV juhatuse liikmetele 2022.aastal töötasu ei makstud. Aruandval aastal ei töötanud ettevõttes ühtegi töötajat.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.