Rohkema info nägemiseks:

Maksim Mõttus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ANDROID OÜ tegevusaruanne 2022

Android OÜ peamiseks tegevusalaks on kutse- ja teadusalaste teenuste osutamine. Uue tegevusalana arendatakse turismiteenuste osutamist. Tegevuse ja teenuste osutamise piirkonnaks oli Eesti Vabariigi territoorium. Android OÜ müügitulu 2022. aastal oli 212 eurot. Ettevõte lõpetas aruandeaasta 31 eurose kahjumiga. Ettevõttel 2022. aastal töötajaid ei olnud, juhatusse kuulus 1 liige. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Juhatuse liikmele töölepingu lõppemisel soodustusi, hüvitisi ja garantiisid ettenähtud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

STROKE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Stroke peamiseks tegevusalaks on nõustamisteenuse osutamine. OÜ Stroke müügitulu 2022. aastal oli 76 275 eurot. Ettevõte lõpetas aruandeaasta 25 687 eurose
ssb.ee
OÜ Stroke peamiseks tegevusalaks on nõustamisteenuse osutamine. OÜ Stroke müügitulu 2022. aastal oli 76 275 eurot. Ettevõte lõpetas aruandeaasta 25 687 eurose kahjumiga. 2022. aastal kuulus OÜ Stroke juhatusse 1 liige. Juhatuse liikmele aruandeaastal tasu ei makstud. Juhatuse liikmele lepingu lõppemisel soodustusi, hüvitisi ja garantiisid ettenähtud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.