Rohkema info nägemiseks:

Anti Ronk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SADUKÜLA HOOLDEKODU MTÜ tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus 2023.aastal tegeleti vabatahtliku tegevusega. Tegevusele avaldas mõju pandeemia järgne aeg Tulud, kulud, kasum 2023.aastal ei saadud tulu Personal Ettevõttes ei olnud 2023.a. palgalist personali. Kogu töö tegid juhatuse liikmd vabatahtliku töö tulemusena. Eesmärgid Jätkata tegevust põhikirjaliste eesmärkide täitmisel.

Dropdown

kõik artiklid

VUTT JA MUNAD OÜ tegevusaruanne 2023

Vutt ja munad OÜ on tegutsev ettvõte, mis alustas tegutsemist aprillist 2017. Aastal 2023 toimis ettevõte minimaalses mahus, sest kulud tõusid suuremaks kui tu
ssb.ee
Vutt ja munad OÜ on tegutsev ettvõte, mis alustas tegutsemist aprillist 2017. Aastal 2023 toimis ettevõte minimaalses mahus, sest kulud tõusid suuremaks kui tulud, ning toodangu realiseerimisel ei jõutud kasumisse. Praktika näitas, et elektri ja sööda hinnatõus viis pidamiskulud kahjumisse Võeti vastu otsus, et kodulinnukasvatus sellisel moel lõpetatakse ja proovitakse alternatiivseid variante Töötajaid ei ole ning juhatuse liikmed töötasu ei saa. Vaatame optimistlikult tulevikku.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.