Rohkema info nägemiseks:

Jaanus Lahe

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, Turundusteenused, reklaami- ja turundusteenused, Reklaamiteenused

THREEPOINTER OÜ tegevusaruanne 2022

Threepointer on asutatud 2021 aasta lõpus. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on ärinõustamine ja muu juhtimisalane nõustamine. Ettevõtte majandusaasta alguskuupäev on muutunud, mille tulemusena on majandusaasta pikem kui 12 kuud ning võrdlusandmed ei pruugi olla täielikult võrreldavad. Ettevõttes oli aruande perioodi jooksul üks töötaja, tööjõukulu oli 748,46€, millest sotsiaalmaksud moodustasid 197,13€. Juhatuses on üks liige, kellele juhatuse liikme tasu ei arvestatud. 2023 aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

DIGILOOME OÜ tegevusaruanne 2022

Digiloome OÜ on asutatud 2020. aastal. Osaühingu peamine tegevusala on digiturundus. Suuremaks kliendiks oli aruandeperioodil Convertal OÜ. Tööjõukulu 2022 a
ssb.ee
Digiloome OÜ on asutatud 2020. aastal. Osaühingu peamine tegevusala on digiturundus. Suuremaks kliendiks oli aruandeperioodil Convertal OÜ. Tööjõukulu 2022 aastal ei olnud. Juhatuses on üks liige, kellele juhatuse liikme tasu ei arvestatud. 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.