Rohkema info nägemiseks:

Oliver Sibolt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, Turundusteenused, reklaami- ja turundusteenused, Reklaamiteenused

SPRINGSY OÜ tegevusaruanne 2022

Springsy OÜ on asutatud 2017. aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on marjade kokkuost ja jaemüük. Ettevõtte juhatuses on üks liige, kellele aruandeperioodil juhatuse liikme tasu ei arvestatud. Tööjõukulu oli 2608 eurot, millest 786 eurot moodustasid sotsiaalmaksud. 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

VESKIMÄE LIIVAMAARDLA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ VESKIMÄE LIIVAMAARDLA asutati 2010. aasta märtsis. Aruandeperioodil oli ettevõtte põhitegevusalaks kruusa- ja liivakarjääride tegevus. Ettevõtte majandusaa
ssb.ee
OÜ VESKIMÄE LIIVAMAARDLA asutati 2010. aasta märtsis. Aruandeperioodil oli ettevõtte põhitegevusalaks kruusa- ja liivakarjääride tegevus. Ettevõtte majandusaasta müügitulu oli 310 tuhat eurot, vähenedes eelmise aastaga võrreldes 229,9 tuhande euro võrra. Majandusaasta kahjum oli 31,4 tuhat eurot. Järgmisel majandusaastal jätkatakse samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.