Rohkema info nägemiseks:

Nikolai Prjanitšnikov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Merendus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

VENEMAA KAASMAALASTE ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ on loodud iseseisva majandusüksusena. Ühenduse juhatus juhindub oma tegevuses põhikirjast, üldkoosoleku ja juhatuse otsusest ning raamatupidamise sise-eeskirjast. Ühingu tegevus on suunatud slaavi rahvaste kultuuri säilitamiseks. 2021 aastal ühingu tegevuseks laekumise ei olnud ja ühingus tegevust ei toimunud. Juhatuse esimehele töötasu ei maksa..

Dropdown

kõik artiklid

TOMIN & KO OÜ tegevusaruanne 2022

Tomin&Ko OÜ on registreeritud 2006 aasta aprillis ja oma tegevust alustas 2006 aasta detsembris.Firma omanikuks on üks eraisik. Põhitegevusalaks on 2022 aastal
ssb.ee
Tomin&Ko OÜ on registreeritud 2006 aasta aprillis ja oma tegevust alustas 2006 aasta detsembris.Firma omanikuks on üks eraisik. Põhitegevusalaks on 2022 aastal olnud raamatupidamise teenus . Dekoratiiv-kunstkivide tootmisega ei tegele. Ei ole turgu. . Käsil mõningad projetid mille realiseerimisega tegeleme. Firma on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.