Rohkema info nägemiseks:

Eerik Tõnisson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus, katused, Koolitused, materjalid, Majutus, lõõgastus, lisaplekid, vihmaveesÜsteemid, turvatooted, seminarid

RIKSON INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rikson Invest peamiseks tegevusalaks on ehitustööd, metalltoodete müük koostöös Ruukki Products AS-ga nende toodete edasimüüjana Järvamaal. Ettevõte teeb plekipainutustöid, üldehitus - ja katusetöid, metsandusteenust, kopa töid ning veoteenust. Talveperioodil pakub ettevõte lisaks lumekoristustöid. Ettevõttele kuulub Reiu Puhkekeskus Pärnumaal, kus pakutakse majutusteenust. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

KE VALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ KE Valdus on loodud 19.12.2012, ettevõtte tegevusalaks on kinnisvara rendile andmine ja haldamine. Tulud ja kasum 2021. aastal moodustas KE Valdus OÜ müügit
ssb.ee
OÜ KE Valdus on loodud 19.12.2012, ettevõtte tegevusalaks on kinnisvara rendile andmine ja haldamine. Tulud ja kasum 2021. aastal moodustas KE Valdus OÜ müügitulu 212 867 euri. Müügitulust moodustas 100 % müük Eestisse. Investeeringud 2022.a. investeeringuid põhivarasse ei tehtud. 2022 aastal ei tehtud väljaminekuid uurimis- ja arendustegevuseks, samuti ei planeerita neid kulutusi 2023. aastaks. Personal Juhatusele 2022.a. eest tasusid ei makstud ning nende tagasikutsumisel ja ametist lahkumisel pole tasu ega soodustusi ette nähtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.