Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Vok

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VOK RACING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Vok Racing eesmärkideks on juhendada, toetada ja koolitada noori autospordi huvilisi nende teel tippsporti. Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: - arendab teadlikust motospordi olemusest ja liikluskultuurist. - pakub võidusõidu treeningut. - juhendab treenitavaid ja nõustab lapsevanemaid. - ühendab treenerid, lapsed, lapsevanemad ja toetajad ühtsesse võrgustikku. Tähtsamaks eesmärgiks uuel aastal on oma tegevuse sihipärane jätkamine.

Dropdown

kõik artiklid

PKK KARDIKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ PKK Kardikeskus alustas oma tegevust juunis 2010. Tulud, kulud ja kasum Aruandeaastal moodustas OÜ PKK Kardikeskuse müügitulu 72,1 tuhat euro
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ PKK Kardikeskus alustas oma tegevust juunis 2010. Tulud, kulud ja kasum Aruandeaastal moodustas OÜ PKK Kardikeskuse müügitulu 72,1 tuhat eurot.. Eesmärgid järgmiseks aastaks OÜ`u PKK Kardikeskus põhieesmärgiks järgmisel aastal on müügitulu kasvatamine .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.