Rohkema info nägemiseks:

Savisaar Margit

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

DIBY KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Diby Külaselts MTÜ tegevuse peamiseks eesmärgiks põhikirja alusel on Diby küla sotsiaalse, majandusliku ja kultuurilise tegevuse edendamine, külale olulise infrastruktuuri arendamine ning piirkonna elanike ja kinnistuomanike huvide esindamine ja kaitsmine. Tegevuse eesmärgist tulenevalt on MTÜ ülesanded: (cid:127) piirkonna arenguprioriteetide määratlemine, arengu- ja tegevuskava koostamine ning selles kavandatud tegevuste elluviimine; (cid:127) ettepanekute tegemine kohalikule omavalitsusele külakogukonna ja tema elukeskkonna küsimustes, koostöö edendamine kohaliku omavalitsusega; (cid:127)

Dropdown

kõik artiklid

NUTIRAAL OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal keskendus ettevõte põhiliselt arvutisüsteemide ja andmebaaside haldusele. Aastal 2023 planeeritakse jätkata sellega ning lisaks tegeleda arvutikonsu
ssb.ee
2022 aastal keskendus ettevõte põhiliselt arvutisüsteemide ja andmebaaside haldusele. Aastal 2023 planeeritakse jätkata sellega ning lisaks tegeleda arvutikonsulatatsioonidega ja programmeerimisega. OÜ Miljon Projekt juhatus koosneb ühest liikmest. Juhataja palgakulu majandusaastal oli 0 eurot, muid soodustusi ei ole samuti juhatajale osutatud. Aasta lõpus ei olnud ettevõttes ühtegi palgalist töötajat. 2023 aasta jooksul ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis võiks mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi, kuid mis ei ole kajastatud 2022 aasta majandusaasta aruandes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.