Rohkema info nägemiseks:

Triin Hio

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Eeterlikud õlid, harfi kursused, harfi rent, heaolunõustamine

HARMOONIATUBA OÜ tegevusaruanne 2022

Harmooniatuba OÜ on asutatud detsembris 2009. Ettevõtte tegevusalaks on muu teenindus. 2022.a. oli Harmooniatuba OÜ müügitulu 59 470 eur. Aruandeperioodi kasum oli summas 19 516 eur. Ettevõttes ei olnud 2022.a. töötajaid. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud. 2023.a. on plaanis suurendada kliendibaasi ning kasvatada müügikäivet. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

HARFIMAAGIA KOOL MTÜ tegevusaruanne 2022

Harfimaagia Kool MTÜs toimusid 2022.aastal regulaarsed harfitunnid - nii eratunnid kui grupitunnid lastele ja täiskasvanutele. Samuti hakati kavandama 2023 a k
ssb.ee
Harfimaagia Kool MTÜs toimusid 2022.aastal regulaarsed harfitunnid - nii eratunnid kui grupitunnid lastele ja täiskasvanutele. Samuti hakati kavandama 2023 a korraldatavat Põhjamaade Harfifestivali ning peeti läbirääkimisi võimalike koostööpartnerite, esinejate ja toetajatega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.