Rohkema info nägemiseks:

Mirko Moppel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MIS PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ MIS Projekt alustas tegevust märtsis 2019. Ettevõtte tegevuseks on digitaalsed graafilised kujundustööd. 2023. aasta käive oli 3200 eurot, kahjum 883 eurot. Töötasu on arvestatud 725 eurot, sotsiaalmaksu on arvestatud 245 eurot. Ettevõttel on üks juhatuse liige, kellele juhatuse liikme tasu ei ole makstud. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

LOONA LOOMEKESKUS MTÜ tegevusaruanne 2023

Toimusid mitmed töötoad, laagrid ning projektidel osalemine. Sel aastal me ise ühtegi projektitaotlust ei esitanud ja rahastust kusagilt ei küsinud. Samas abis
ssb.ee
Toimusid mitmed töötoad, laagrid ning projektidel osalemine. Sel aastal me ise ühtegi projektitaotlust ei esitanud ja rahastust kusagilt ei küsinud. Samas abistasime teistel ettevõtetel ja organisatsioonidel koostada projektdokumentatsiooni rahastuse taotlemiseks. Rõhk oli koostööl ja uute tutvuste loomisel ning lähetus Eestist väljaspool, kus tulevikuplaane koostati ja kontakte koguti ( Itaalia, Hispaania ja Portugal).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.