Rohkema info nägemiseks:

Heino Rask

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

KULLI ÜHISTU MTÜ tegevusaruanne 2022

Kulli Ühistu on asutatud 19.04.1999 a. varasemalt nimega Kulli aiandusühistu. Aiandusega ei seo antud ühistut juba aastaid enam midagi ning ühing otsustati ümber nimetada Kulli Ühistu´ks. Kulli Ühistu põhitegevuseks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine. Ühistu asukoht on Eesti Vabariik, Raasiku vald, Kulli küla, Harjumaa. Kulli Ühistu sai alguse kodukandi arengu eest hea seista tahtvate elanike koosistumistest ja mõttevahetustest. Ühistu loomise põhitegevuseks on piirkondliku/kohaliku elu edendav ja toetavad tegevus, et aktiviseerida kohaliku kogukonna ühistegevust ning ühistu

Dropdown

kõik artiklid

NORD BALTIC FISH OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Nord Baltic Fish tegutseb aastast 2010. OÜ Nord Baltic Fish põhitegevuseks on kalapüük. Aruandeperioodil majandustegevust ei olnud.
ssb.ee
OÜ Nord Baltic Fish tegutseb aastast 2010. OÜ Nord Baltic Fish põhitegevuseks on kalapüük. Aruandeperioodil majandustegevust ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.